Положението в Ботев не е никак розово. За това алармира старши

...
Положението в Ботев не е никак розово. За това алармира старши
Коментари Харесай

Ботев закърпва бюджета с продажба на Неделев

Положението в Ботев не е по никакъв начин розово. За това сигнализира старши треньорът на “канарчетата ” Николай Киров. Той съобщи, че не знае нищо за лятната селекция, подготовка и напускащи. Анонсираното придобиване на акциите от Георги Самуилов продължава да не се случва.

Затова и от Ботев ще прибегнат до добре прочут способ - продажба на играчи за подсигуряване на бюджета за идващия сезон. Както е известно, “Канарчетата ” отпаднаха на 1/2-финал за Купата на България от Славия и са надалеч от четвъртото място за класиране на бараж за Лига Европа, написа " Тема Спорт ".

Почти несъмнено на тезгяха ще бъде сложен Тодор Неделев. Два клуба от чужбина към този момент желаят национала. Преди дни тийм мениджърът на Ботев Асен Караславов разгласи, че Неделев мъчно ще бъде арестуван. Както е известно, преди година той бе изплатен от Майнц 05. Немците обаче задържаха 60% от правата върху предстоящ трансфер. Толкова заплащат те и от заплатата му сега. “Жълто-черните ” поемат 10 хиляди евро от възнаграждението на играча, само че това съществено тежи на бюджета. Затова не е изключено клубът да одобри оферта за него.

В последните години Ботев продаде Жоао Паоло, Омар Косоко и Диого Виана за запълване на клубната каса.

В същото време стана ясно, че в последните дни старши треньорът Николай Киров-Белия и президентът Ангел Палийски са имали съществени разногласия към бъдещето на “канарчетата ”. Двамата много постоянно даже се карали между тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР